Mostra & aksesorë produktesh për klientët tanë në çdo porosi.

Suport i dedikuar. Gjithmonë të gatshëm për këshillime dhe sygjerime.

Evente nga kompanitë farmaceutike dhe dermo-kozmetike.

Oferta kohore dhe Giveaway me produkte & shërbime.

Porosit online!

Larmi produktesh

Transporti 24-48 orë.

Siguri & efikasitet.

Nga Blogu ynë

Si të parandaloni duke forcuar sistemin imunitar?

Imuniteti është një sistem mbrojtës që mbron trupin e njeriut nga

  • 23 September 2020
  • 0

Virusi i ri koronal Covid-19, dhe sëmundjet kardiovaskulare.

Dritan Poçi – Kardiolog/arytmolog, docent. Virusi i fundit i influencës/gripit

  • 21 May 2020
  • 0
foto web 4

Dëshironi të njiheni me të gjitha të rejat dhe ofertat tona?

Regjistrohuni këtu duke vendosur emailin tuaj

Youtube

Rregjistrohuni për ofertat tona!

Dërgesa brenda 24-48 orësh.

Top
Open chat
Powered by