MINUS 417 Dead Sea Cosmetics Ltd. prezanton një zhvillim unik kozmetik, kompleksin mineral të çmuar, një kombinim shkencor i përbërësve aktivë natyrorë, si mineralet balancues të lagështisë nga Deti i Vdekur, vitamina energjike dhe ekstrakte unike bimore, të dizajnuara për të ndihmuar në rigjenerimin e qelizave të lëkurës dhe parandalimin e shenjave të plakjes. Të gjitha produktet MINUS 417 janë pa PARABEN FREE & MINERAL OIL FREE.
-417 is CRUELTY FREE – DON'T TESTS PRODUCTS ON ANIMALS

Open chat
Powered by