Biolane: Ekspertizë unike kushtuar lëkurës së foshnjave.
Me një histori gati 50 vjeçare, marka Biolane, specialist në higjienën dhe kujdesin për foshnjat, ofron formula, cilësia e të cilave bazohet në tolerancën, natyralitetin dhe efektivitetin.

Biolane: Specialist i higjienës dhe kujdesit për fëmijë.
Krijuar në 1972 nën udhëheqjen e një farmacisti, Doctor Chabrand, Biolane ka gati 50 vjet ekspertizë në higjienën dhe kujdesin për nevojat e të gjitha foshnjave.

Biolane: Për lëkurën e ndjeshme të bebes tuaj.
Të gjitha lëndët e para linjës Biolane janë zgjedhur me ashpërsi ekstreme në kritere kërkuese të bazuara në tolerancë të lartë, natyralitet dhe efektivitet. Një vëzhgim i afërt i përbërësve kozmetikë kryhet çdo ditë për të identifikuar substancat shqetësuese ose polemike. Meqenëse siguria e formulave është përparësia e Biolane, produktet e Biolane janë:
• Me një mesatare prej 95% përbërës me origjinë natyrore.
• Formuluar pa parabene, fenoksietanol, ftalate, MIT ose alkool.

Produktet janë "Made in France". Vendi e prodhimit të Biopha Laboratories, me seli në Vendée, plotëson standardet më të rrepta të industrisë farmaceutike:
• Certifikimi ISO 22716 -> Praktikat e mira të prodhimit për produktet kozmetike.
• Standardi GMP -> Praktikat e mira të prodhimit për Farmaceutikë dhe barna.

Biolane

Open chat
Powered by