DENK PHARMA u themelua në Mynih, Gjermani në 1948. Ne kemi një fokus të fortë në tregjet e eksportit dhe aktualisht furnizojmë ilaçet tona premium dhe shtesat ushqimore në mbi 80 vende të botës. Bashkohuni me ne në një udhëtim në historinë e kompanisë sonë.

Denk Pharma

1 2
Open chat
Powered by