Ever Clean - Super Premium Clumping Cat Litter

Gama e rërës së maceve Premium nga Ever Clean është krijuar posaçërisht për të krijuar një mjedis në të cilin macja juaj do të gëzojë, pavarësisht nga nevojat individuale. Eshtë përdorur një teknologji unike që eliminon aromat dhe siguron freski të vazhdueshme, duke ndihmuar macen tuaj të ndihet rehat dhe e qetësuar në shtëpi.

Ever Clean

Open chat
Powered by