Bëjeni edhe ju me Farma Bijoux!
Farma Bijoux: vathë hipoalergjik të cilësisë dhe stilit Made in Italy.
Çdo vath Farma Bijoux është një alkimi e etikës dhe estetikës: hipoalergjike dhe nikel e testuar, prodhuar në Itali, të sofistikuar dhe joshës, ato janë ato që duhet të keni nga ata që për shkak të alergjive kishit hequr dorë nga ideja e venies.
Falë Emanuele Rossi, fytyra dhe shpirti i markës krijuar në 2018 për të vulosur një traditë njëzet vjeçare kushtuar një qasje të përgjegjshme në 360 gradë. Së pari ishte Bioetic Bijoux, i lindur në 2013, sot është Farma Bijoux, të dyja këto kanë qenë gjithmonë të disponueshme në farmaci dhe parafarmaci, duke garantuar cilësi të patëmetë, të çertifikuar dhe brenda mundësive të të gjitha shijeve.

Open chat
Powered by