Historia e Gerovital lidhet me inovacionin dhe zbulimet e Ana Aslan, e cila është një geriatre
dhe gerontologe me famë botërore, e njohur për luftën e saj kundër plakjes.

Në vitin 1952 ajo themeloi Institutin Geriatrik të Bukureshtit. Ky institut ishte i pari i këtij lloji në botë dhe u njoh nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.

Në 1952 Ana Aslan përgatiti Vitaminën H 3 një produkt formula e të cilit bazohej në prokainë e cila deri atëherë ishte përdorur vetëm si një anestetik lokal. Ana Aslan studioi mënyrën në të cilën mund të përdorej prokaina në luftën kundër plakjes

Shpejt më pas formula e re kundër plakjes iu besua nga të famshmit studiues në Kompaninë Farmec në Cluj Napoca, për të filluar prodhimin masiv të kremrave kozmetikë kundër rrudhave.

Gerovital Luxury

Open chat
Powered by