Marka HP Firenze ka qënë në treg që në 1999.
Produktet janë prodhuar krejtësisht në Itali dhe përfshin një gamë të plotë të produkteve të avancxuara teknikisht dhe cilësisht superiore, për të mbështetur profesionistë në sektorin e bukurisë .

HP Firenze

Open chat
Powered by