Historia e suksesit të Janssen Cosmetics filloi me vizionin e krijimit të produkteve të kujdesit që tejkalojnë ato produkte tashmë të disponueshme në tregun e kozmetikës! Themeluesi i kompanisë Walther Janssen u vu në kërkim të përbërësve aktivë shumë efikasë që shkojnë nën lëkurë dhe premtojnë më shumë sesa kujdesi për lëkurën sipërfaqësore që ishte normë deri në atë moment. Sigurimi i rezultateve të shkëlqyera deri në shtresat më të thella të lëkurës ishte sfida me të cilën përballet Janssen Cosmetics në 1990.

Janssen Cosmetics

Open chat
Powered by