Lenigola është një markë kryesore në treg për mbi 15 vjet me një gamë produktesh të bazuara në përbërës natyralë. Produktet Lenigola bazohen në Propolis të tretur dhe të pastruar, të marra duke përdorur metoda inovative të nxjerrjes me një përqendrim të lartë të flavonoideve.

Lenigola

Open chat
Powered by