Përdorimi i lëndëve të para aq të zgjedhura saqë ato shpesh gjejnë përdorim në industrinë ushqimore.

Përbërës të cilësisë së lartë të zgjedhur pa kompromis. Vajra vegjetale të tëra nga plantacione eko-të qëndrueshme dhe të rinovueshme.

Pa sulfate, parabene, surfaktantë sintetikë dhe vajra minerale. Nuk përmban EDTA. Miqësore për veganët, nuk përmban përbërës me origjinë shtazore.

Mbështjellës plotësisht i riciklueshëm.

Nesti Dante

1 2
Open chat
Powered by