Pelena ekologjike Pingo të cilësisë së lartë janë të bëra me materiale që nuk irritojne lëkurën e bebes. Të buta, të holla dhe shumë përthithëse i japin komfort bebit tuaj. Përshtaten sipas masës, lejojnë fleksibilitet maksimal dhe liri në lëvizje.

Pingo

Open chat
Powered by