RVB LAB
Beauty is Teamwork
Grupi Diego dalla Palma mbledh së bashku RVB Skinlab, një qendër kërkimore dermo-kozmetike me përvojë 60 vjeçare, dhe Diego dalla Palma - Milano, një markë e njohur për stilin e saj dhe qasjen profesionale. Kreativiteti, elegance dhe saktësia shkencore: vlerat që frymëzojnë të gjitha produktet e bukurisë Diego dalla Palma.

RVB LAB

Open chat
Powered by