Sudocrem Antiseptik Healing Cream
Sudocrem është një krem antiseptik i provuar dhe popullor që qetëson, shëron dhe mbron zonën e prekur të lëkurës nga një numër patologjish: irritimet nga pampers, ekzema, dekubituset...

Sudocrem

Open chat
Powered by