Gama e plotë e produkteve TEOSYAL® përbëhet nga mbushës unikë të lëkurës me dendësi të ndryshme xhel dhe veti unike duke e bërë secilin të veçantë për trajtimin e zonave të ndryshme të fytyrës dhe arritjen e rezultateve të ndryshme, nga parandalimi i vijave të imëta dhe/ose rrudhave deri në rimodelimin e konturit të lëkurës. fytyre.

Teoxane

Open chat
Powered by