Gama e plotë e ushqimeve nga Wellness Core® per qentë dhe macet.

Wellness CORE® është një familje lotuese me proteina të larta, ushqime natyrore të kafshëve shtëpiake pa kokërr, që mund të ndihmojnë kafshët shtëpiake të ndjehen të energjizuar dhe të shëndetshëm.

Wellness Core

Open chat
Powered by