Giveaway

26 – 04.10.2020

Përshendetje të dashur Miq!

Ashtu sic ju patem premtuar sot po nisim nje tjeter Giveway ? nga @bioparafarmaciafranceze_al tani ne bashkepunim me @korffalbania@skintechdermacenter dhe @doppelherzalbania. Vizitoni galerine per tu njohur me cmimet e kesaj rradhe.

Për të marrë pjesë në Giveaway rregullat jane si meposhte:
1. Bejini follow faqes tone te instagramit @bioparafarmaciafranceze_al dhe tre faqeve te permendura mesiper.
2. Beni like 4 fotot e postimit.
3. Beni tag poshtë postimit tre miqve tuaj (profile individuale dhe jo profile fake). Miqte tuaj që bejne follow faqen tonë të Instagramit duhet te jene miq te rinj qe nuk i kemi followers ne momentin qe u beni tag.
5. Bejini share postimit ne story.

Fituesit do te zgjidhen ne menyre rastesore nga programi perkates dhe pas perzgjedhjes do te verifikohen nese kane ndjekur rregullat e mesiperme.

KUJDES! Do te fshihen te gjitha komentet me miq qe i kemi followers ose nese na bejne unfollow dhe follow prape qe te kualifikohen.
Nese verifikohet qe jane dy fitues nga e njejta familje do te skualifikohet njeri fitues per tu dhene mundesine 3 familjeve te ndryshme te jene fitues.

Do te shpallen 3 fitues. Te tre fituesit do te perfitojne paketen perkatese sipas fotove ne galeri.

#giveaway#giveawaybioparafarmaciafranceze#bioparafarmaciafranceze#parafarmacia.al #korff#skintechdermacenter#doppelherz#gift

Open chat
Powered by