• 30 DAYS RETURN

  money back

 • FREE SHIPPING

  on all orders over $99

 • LOWEST PRICE

  guarantee

 • SAFE SHOPPING

  guarantee 100%

Order Online

Hours: 8AM -11PM

Save 30%

When you use credit card

Free Shipping

On orders over $99

FROM THE BLOG

Si të parandaloni duke forcuar sistemin imunitar?

Imuniteti është një sistem mbrojtës që mbron trupin e njeriut nga

 • 23 September 2020
 • 0

Aftet e gojës: parandalimi dhe trajtimi i tyre.

Aftet e gojës janë ulçera sipërfaqësore të mukozës orale, mjaft

 • 14 October 2020
 • 0

Virusi i ri koronal Covid-19, dhe sëmundjet kardiovaskulare.

Dritan Poçi – Kardiolog/arytmolog, docent. Virusi i fundit i influencës/gripit

 • 21 May 2020
 • 0
View All

Newsletter

Make sure you dont miss interesting happenings by joining our newsletter program.

Testimonials

Janet Cummings

Beamsoft

Proin urna enim, semper at egestas sed, elem entum in justo. Mauris sed mauris biben dum est imperdiet porttitor tincidunt.

Janet Cummings

Beamsoft

Proin urna enim, semper at egestas sed, elem entum in justo. Mauris sed mauris biben dum est imperdiet porttitor tincidunt.

Janet Cummings

Beamsoft

Proin urna enim, semper at egestas sed, elem entum in justo. Mauris sed mauris biben dum est imperdiet porttitor tincidunt.

View All
Open chat
Powered by