Sport Clothing

shop now!

Shoe Sport

50% Off

70% Off

shop now!

IT'S SIMPLER

Lorem Khaled Ipsum is a

IT'S SAFER

Lorem Khaled Ipsum is a

IT'S FASTER

Lorem Khaled Ipsum is a

FROM THE BLOG

Si të parandaloni duke forcuar sistemin imunitar?

Imuniteti është një sistem mbrojtës që mbron trupin e njeriut nga agresioni i patogjenëve dhe agjentëve infektivë. Këto patogjenë të huaj përbëhen kryesisht nga baktere, kërpudha, protozoar,

Aftet e gojës: parandalimi dhe trajtimi i tyre.

Aftet e gojës janë ulçera sipërfaqësore të mukozës orale, mjaft të dhimbshme që ndodhin herë pas here dhe ndodhen shumicën e kohës në qiellzë, gjuhë, mishrat e dhëmbëve, fyt apo edhe brenda

Virusi i ri koronal Covid-19, dhe sëmundjet kardiovaskulare.

Dritan Poçi – Kardiolog/arytmolog, docent. Virusi i fundit i influencës/gripit bën pjesë në grupin e Coronavirus 2 dhe shpesh në shumë individë shkakton të ashtuquajturin Sindromi Akut i

Open chat
Powered by