SUPER DEALS

UP TO 30% OFF

NEW PRODUCTS filter

color

  Tags

   Load more items

   FROM THE BLOG

   Si të parandaloni duke forcuar sistemin imunitar?

   Imuniteti është një sistem mbrojtës që mbron trupin e njeriut nga agresioni i patogjenëve dhe agjentëve infektivë. Këto patogjenë të huaj përbëhen kryesisht nga baktere, kërpudha, protozoar,

   Aftet e gojës: parandalimi dhe trajtimi i tyre.

   Aftet e gojës janë ulçera sipërfaqësore të mukozës orale, mjaft të dhimbshme që ndodhin herë pas here dhe ndodhen shumicën e kohës në qiellzë, gjuhë, mishrat e dhëmbëve, fyt apo edhe brenda

   Virusi i ri koronal Covid-19, dhe sëmundjet kardiovaskulare.

   Dritan Poçi – Kardiolog/arytmolog, docent. Virusi i fundit i influencës/gripit bën pjesë në grupin e Coronavirus 2 dhe shpesh në shumë individë shkakton të ashtuquajturin Sindromi Akut i

   Open chat
   Powered by