Misioni Ynë

BIO ParaFarmacia Franceze është parafarmacia që vjen direkt në shtëpinë tuaj, duke mundësuar transportin dhe dorëzimin e produkteve të blera online.
Në faqen tonë ju presin mbi 1500 produkte parafarmaceutike, të markave më të mira në tregun farmaceutik, të shoqëruara me foto dhe informacion mbi përshkrimin, përdorimin dhe përbërësit.


Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh të tilla si; produkte dermokozmetike, ortopedike, gjithçka për bebe, femijë dhe nëna, produkte për flokët, për një higjienë të mirë, integratorë të ndryshëm dhe medikamente bimore, aparate mjekësorë, pergatitje galenike etj.


Ju mbështesim në zgjedhjen e produktit të duhur për ju, në sajë të farmacistëve tanë, të cilët vënë në shërbimin tuaj njohuritë e tyre, për të garantuar një shërbim cilësor dhe profesional, njësoj si në farmaci.
Nëse nuk gjeni një produkt, ju mund të na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi ta sigurojmë në kohën më të shkurtër të mundshme.


Ne garantojmë shpejtësi dhe profesionalizëm në shërbim dhe do të përpiqemi të përpunojmë dhe dërgojmë porositë tuaja në 12-48 orë edhe në zonat më të largëta në Shqipëri.


Në faqen tonë, në seksionin “Blog” do të gjeni gjithnjë artikuj mbi tema të ndryshme që kanë të bëjnë me shëndetin dhe mirëqënien, duke ju ofruar informacione të vlefshme për një jetë të shëndetshme.

Open chat
Powered by