Transport i sigurt

24/7 ne te gjithe Shqiperine

Zbatojme ne menyre rigoroze te gjitha rregullat e COVID-19!

Higjenë

Produktet e higjienës janë një domosdoshmëri për secilin prej nesh.

Ato bëhen pjesë e rutinës tonë të përditshme dhe ndaj duhet të zgjedhim me shumë kujdes produkte cilësore dhe të përshtatshme për ne.

Në kete sektor do të gjeni një gamë të madhe për të kompletuar çantën tuaj të produkteve të higjienës.

Showing 1–100 of 437 results