Transport i sigurt

24/7 ne te gjithe Shqiperine

Zbatojme ne menyre rigoroze te gjitha rregullat e COVID-19!

Higjena e hundës 

Praktikimi i higjienës së mirë personale është i rëndësishëm për të ndihmuar në mbajtjen e trupit të shëndetshëm dhe të pastër.

Hunda eshte nje organ shume i rendesishem,e cila kryen funksion e nuhatjes dhe te frymemarrjes.Shpesh here problematikat ne lidhje me kete organ na sjellin bezdisje dhe ndjesi diskomforti.

Ne kete sektor do te gjeni produktet e duhura per ruajtjen e higjjenes se hundes ,dhe hidratimin e mukozes se saj.