Transport i sigurt

24/7 ne te gjithe Shqiperine

Zbatojme ne menyre rigoroze te gjitha rregullat e COVID-19!

Higjena personale 

Qëllimi kryesor i higjenës personale është ruajtja e pastërtisë trupore me anë të së cilës pengojmë shfaqjen e sëmundjeve të ndryshme.

Higjena personale perfshin,higjenen e trupit,te lekures,te duarve dhe ate orale.

Njihuni me produktet qe do ju ndihmojne te keni nje higjene personale sa me efikase dhe te sigurt.

Showing all 76 results