Transport i sigurt

24/7 ne te gjithe Shqiperine

Zbatojme ne menyre rigoroze te gjitha rregullat e COVID-19!

Materiale mjekësore

Ne kete sektor do te gjeni te gjithe materialet mjekesore qe ndihmojne ne permiresimin e shendetit tuaj si dhe ne trajtimin e simptomave qe e perkeqesojne ate.

Te gjitha materialet jane te markava me te njohura dhe te nje cilesie europiane.

Showing all 59 results