Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë.
Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës.
Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Open chat
Powered by