Parasoftin Exfoliating Socks

0 Orders
#Pharmatheis 001
In stock
899L

Description

Parasoftin Exfoliating Socks

1 palë

Parasoftin piling çorape janë zgjidhja më inovative për kujdesin e lëkurës dhe kujdesit të shputave të këmbëve.

Përëbërësit e parasoftin depërtojnë dhe zbusin shtresën e ashpërsuar të epidermës duke kryer piling (grryerje) dhe duke mënjanuar kallot. Acidet AHA/BHA në mënyrë efikase ekfsoljojnë lëkurën në thellësi dhe nxisin rigjenerimin e lëkurës. Kompleksi i ekstrakteve bimore si kaktusi, dardha, limoni, rrushi dhe anasi por dhe urea dhe analtonina hidratojnë lëkurën e thatë dhe ndihmojnë në rigjenerimin e lëkurës, do e zbusin atë dhe qetësojne. Përbërësit e produktit janë përzgjedhur me kujdes dhe vëmëndje në atë mënyrë që të sigurohet hidratim intensiv i këmbëve, duke i dhënë lëkurës pamje të lëmuar, të rregullt dhe të butë.

Rezultatet e para të eleminimit të shtresave të ashpra të epidermës janë të dukshme deri në 7 ditë nga momenti i aplikimit te parë të produktit. Një pamje e rregullt e shputave të këmbëve mund të pritet deri në pas 2 deri në 3 javësh. Personat deri në moshën 16- vjeç nuk duhet ta përdorin.

Proçedura e aplikimit:

  1. Largoni ngjyrën e lyer nga thonjtë dhe para aplikimit.
  2. Priteni me kujdes paketimin e lëngut dhe përhapeni atë në mënyrë të barabartë nëpër çorape.
  3. Vishini çorapet dhe mbajini ato për 60-90 minuta. Për lehtësi dhe komoditet, vishni çorapet e holla sipër.
  4. Shpëlani tërësisht këmbët me ujë dhe sapun pas aplikimit.

Kujdes:

Produkti është i dedikuar posaçërisht për aplikim në këmbë. Nuk duhet aplikuar në pjesët e tjera të trupit.

Përdoreni produktin menjëherë pas hapjes së paketimit. Hidheni produktin pas aplikimit. Produkti është I dedikuar për vetëm një aplikim.

Nuk duhet përdorur në thonj të lyer me ngjyrë (thonj klasik, akrilik/hybrid, të ngjitur).

Produkti duhet përdorur sipas udhëzimit. Sipas nevojës, proçedura mund të përsëritet pas 30 ditësh dhe aplikimi i parë dhe jo më herët.

Përdorimi në lëkurë të irrituar, të ndjeshme apo lëkurë të dëmtuar duhet të shmanget.

Mos e përdorni nëse jeni të ndjeshëm në ndonjerin prej përbërësve të produktit.

Para aplikimit, vendosni një sasi të vogël substancës në lëkurë për të eleminuar mundësinë e reaksionit alergjik.

Në rast se paraqitet ndonjë reaksion në formë irritimi, kruarje apo skuqje në lëkurë, përdorimi dhe aplikimi i produktit duhet të ndërpritet.

Produkti duhet të ruhet në pakëtimin original në temperaturë dhome larg dritës dhe nxehtësisë. Të ruhet larg kontaktit me fëmijët.

Nuk duhet të përdoret në pacientë me diabet, myk apo ekzemë. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën. Në rast kontakti me sytë dhe mukozën shpëlajeni me sasi të madhe  uji. Në rast të acarimit, irritimit në formë të pickimit apo djegies, kruarjes apo skuqjes në vendin e aplimit, ndërpriteni përdorimin e produktit.

Brand

Parasoftin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parasoftin Exfoliating Socks”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by