Apple and Blackcurrant Oat Baby Porridge

3 Orders
#Kendamil 0010
In stock
650L

Description

Kendamil Apple and Blackcurrant Oat Baby Porridge

200 g

Kendamil Apple and Blackcurrant Oat Baby Porridge përmban më të mirën e natyrës.

100% British dhe pa vaj palme, vaj peshku ose aroma të tjera të padëshiruara. Kendamil Apple and Blackcurrant Oat Baby Porridge është me lëndë ushqyese të plota me krem, fruta të freskëta dhe vitamina dhe minerale thelbësore për të mbështetur zhvillimin e vogëlushit tuaj. E thjeshtë.

Kendamil Apple dhe Blackcurrant Oat është miqësore me vegjetarianët dhe i përshtatshëm për moshat e bebeve nga katër muaj.

Flours (33%) (Oat, Wheat), Demineralised Milk Whey Protein Powder, Maltodextrin, Skimmed Milk Powder, Dried Fruit (prepared from 30g Apple, 2g Blackcurrant, 1g Lemon), Whole Milk Powder, Milk Protein, Calcium Carbonate, Barley Malt Extract, Natural Flavourings, Vitamin C, Zinc Sulphate, Niacin, Vitamin E, Iron, Vitamin B6, Thiamin (B1), Vitamin A, Riboflavin (B2), Folic Acid, Vitamin D, Vitamin B12

Brand

Kendamil

Ju lutemi lexoni njoftimin vijues me kujdes. Shumica e profesionistëve të kujdesit shëndetësor bien dakord që ushqyerja me gji është shumë më e preferueshme sesa ushqimi me shishe sepse ka shumë përfitime si për ju ashtu edhe për foshnjën tuaj. Nëse po mendoni të ndryshoni gjërat nga ushqyerja me gji ose të kombinoni ushqyerjen e gjirit me qumështin formulë, ju këshillojmë që së pari të flisni me mjekun që ndjek ecurinë e fëmijës tuaj. Pasi të jetë marrë vendimi për të ndaluar ushqyerjen me gji, mund të jetë e vështirë të ktheheni mbrapsht. Ushqimi i pjesshëm me qumësht të formulë për foshnje, veçanërisht në javët e para të jetës, gjithashtu mund të zvogëlojë furnizimin e qumështit tuaj të gjirit. Nëse vendosni të ushqeni foshnjën tuaj me shtesë, është shumë e rëndësishme që të përdorni një qumësht formul për fëmijë gjatë gjithë vitit të parë.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Paketimi

Veprimi

Open chat
Powered by