24h Comfort Body Lotion

0 Orders
#
In stock
2,980L

Description

24h Comfort Body Lotion

200ml

Një locion trupi ultra-hidratues dhe ushqyes për të qetësuar dhe qetësuar edhe lëkurën më të ndjeshme.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës, përfshirë lëkurën e ndjeshme
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Mungesa e hidratimit, mpirjes dhe ndjenjës së shqetësimit
Cilësi: Krem i lehtë, i butë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by