24h Intensive Moisturizing Hand Cream

0 Orders
#
In stock
1,820L

Description

24h Intensive Moisturizing Hand Cream

75ml

Një krem ushqyes i duarve që absorbohet menjëherë për të rimbushur nivelet natyrore të lagështisë, për hidratim dhe rehati afatgjatë.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Lehtësim i menjëhershëm dhe afatgjatë për duart e thata dhe të ashpra
Cilësi: Krem i butë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

,

Open chat
Powered by