24h Intensive Moisturizing Lip Balm

0 Orders
#
In stock
1,100L

Description

24h Intensive Moisturizing Lip Balm

10ml

Një balsam thellësisht hidratues rimbush nivelet natyrore të lagështisë, ndërkohë që qetëson dhe ngushëllon.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Lehtësim i menjëhershëm dhe afatgjatë për buzët e thata dhe të plasaritura
Cilësi: Balsam i butë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by