24h Protection Deodorant

0 Orders
#
In stock
1,500L

Description

24h Protection Deodorant

50ml

Deodoranti NUXE Men 24h Protection është një deodorant 24 orë me një aromë mashkullore që nuk lë shenja të bardha në rroba.

Brand

Nuxe

Për një regjim spektakolar të bukurisë, gama e lëkurës NUXE do të thotë që ju mund të zgjidhni kremin hidratues të fytyrës, kremin kundër plakjes dhe kremin për trupin hidratues më të përshtatshëm për moshën dhe llojin e lëkurës tuaj. NUXE, natyra është produktive.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by