24h Vitalizing Serum In Oil

0 Orders
#
In stock
5,980L

Description

24h Vitalizing Serum In Oil

28ml

Serum inovativ në vaj duke kombinuar përfitimet e një serumi aktiv me komoditetin e vajrave ushqyes të thellë.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht të thata dhe të ndjeshme
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Thatësi, mërzi dhe shenjat e para të plakjes
Cilësi: Vaj i lehtë, pa yndyrë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by