5 in 1 Multi Perfection Smoothing Primer

0 Orders
#
In stock
3,700L

Description

5 in 1 Multi Perfection Smoothing Primer

30ml

Ky Multi Perfection Smoothing Primer me kompleksin antioksidant të luleve të jasemini dhe fuqitë përsosëse të prejardhura natyrshëm synon pesë shenjat e dukshme të një stili jetese intensiv: shënuesit e hershëm të plakjes, indikacionet e lodhjes, ngjyrën e shurdhër, njollat dhe shkëlqimin. Pas 15 sekondash, parregullsitë janë të paqarta. Ditë pas dite, shenjat e para të plakjes zvogëlohen.
Cilësia e saj e paqartë e paqartë e bën lëkurën të duket e përsosur, edhe pa make-up, për një efekt natyral të “lëkurës së zhveshur”.
Nuk është komedogjene dhe është vërtetuar klinikisht se respekton ekuilibrin e lëkurës tuaj.

 

Brand

Nuxe

Për një regjim spektakolar të bukurisë, gama e lëkurës NUXE do të thotë që ju mund të zgjidhni kremin hidratues të fytyrës, kremin kundër plakjes dhe kremin për trupin hidratues më të përshtatshëm për moshën dhe llojin e lëkurës tuaj. NUXE, natyra është produktive.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by