Holle Baby

0 Orders
#Holle 057
In stock
200L

Description

Uji Holle Baby është një ujë natyral mineral jo i gazuar.

Uji Holle Baby vjen nga burimi Abt në Dorsten, Gjermani, është i ulët në natrium dhe i përshtatshëm për përgatitjen e ushqimit për fëmijë. Uji është gati për t’u përdorur dhe mund të përdoret drejt e nga paketa pa zier. Pesha e Përdorimi: I përshtatshëm qe nga lindja. I përshtatshëm për përgatitjen e: Formulës së foshnjës, qumështit dhe qullave të drithërave, pijeve për bebe dhe fëmijë.

Përbërësit: Ujë mineral natyral jo i gazuar. 

Informacion shtese: Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Ju lutemi ruani në frigorifer pas hapjes dhe përdorni brenda 2 ditësh.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Baby”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by