NUK Set Furce+Kreher

0 Orders
#NUK 056
In stock
700L

Description

NUK Set Furce+Kreher

-Set per bebe furce dhe kreher

-Furca eshte e bute nuk demton koken e femije

-Kreheri me dhembeza te vogla dhe te buta

-Vjen ne tre ngjyra te ndryshme mes te cilave mund te zgjidhni te preferuaren tuaj

Brand

Nuk

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUK Set Furce+Kreher”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by