7-KETO 100 mg Vegan Capsules

0 Orders
#Now 002
In stock
3,240L

Description

7-KETO 100 mg Vegan Capsules

7-KETO eshte metabolit i DHEA i cili kryen shume procese dhe funksione biologjike nder to dhe termogjenezen.

Pershkrimi:

7-Keto-DHEA është një metabolit i Dehidroepiandrosteronit.

7-Keto-DHEA përfshihet në shumë procese dhe funksione biologjike, ndër to dhe prodhimi i nxehtësisë se trupit (termogjeneza).

DHEA, 7-Keto-DHEA dhe vlerat metabolitike reduktohen me moshën. Sipas studimeve 7-Keto (R) është një përbërës unik i cili ndihmon trupin në ruajtjen e një peshe ideale, në bashkëpunim me aktivitet fizik dhe dietë të ekuilibruar.

Përdorimi:

1 kapsulë, 2 herë në ditë të shoqëruar me ushqim.

Paketimi: 30 kapsula.

Përmbajtja:

7-KETO® (DHEA Acetate-7-one)

Sasia per dozim: 100 mg *

Përbërës të tjerë:

Miell orizi, celulozë (kapsula), stearat magnezi (origjinë bimore) dhe silicë.

Brand

Now

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “7-KETO 100 mg Vegan Capsules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by