A-Oxitive Yeux

0 Orders
#
In stock
4,700L

Description

A-Oxitive Yeux

15ml

DETOXIFIKIMI
KOMPLEKSI PENRPRIRSIM [Retinaldehyde dhe ProVitamin E] rrit aktivitetin qelizor, barazon strukturën e lëkurës dhe ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga radikalet e lira.

ZHVILLIM/ENERGJIZIM
E pasuruar me agjentë yndyrorë për të rivendosur filmin hidrolipidik të syrit për një zonë të konturit të syve të freskët dhe më energjik.

I pasuruar me Ujë Termal të Avène. Shtë i përshtatshëm për të gjitha konturet e syve, pavarësisht nga lloji i lëkurës.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by