Abdominal Binder 0856/0864/0865

0 Orders
#Anatomic Help 004
In stock
1,800L 3,000L
Clear selection

Description

Anatomic Abdominal Binder 0856/0864/0865

Brez ortopedik për barkun që përdoret pas operacioneve të ndryshme në bark, dhe në veçanti për gratë pas lindjes.

Brez i bërë nga pëlhura elastike të endura. Mbyllet me fiksues & lak.

Referencat: Përdorimi pas operacionit.

Në gjendje me 3 kode sipas lartësisë së brezit.

0856 – 21 cm

0864 – 16 cm

0865 – 30 cm

Brand

Anatomic help

Additional information

Dimensions N/A
I përshtatshëm për

, ,

Veprimi

,

Firma

Anatomic Help

Kodi

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Abdominal Binder 0856/0864/0865”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by