AC Lotion F

0 Orders
#
In stock
1,830L

Description

AC Lotion F

200ml

Perdoret per:

-Njollat akneike të lëkurës (komedone, pustula, papula, nyje)
-Poret e zgjeruara – shkëlqim i dukshëm
-Inflamacionet – Skuqje
-Ngjyrosjet dhe mungesa e uniformitetit të ngjyrave
-Thatësira, intoleranca dhe acarimet për shkak të terapive farmaceutike kundër akneve (retinoide. Antibiotikë per os)
-Rritja e efektivitetit dhe tolerancës nga mjekimi – Ruajtja e ekuilibrit pas përfundimit

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by