Adult Cat Sterilised Salmon

0 Orders
#Wellness Core 001
In stock
950L 2,900L
Clear selection

Description

Adult Cat Sterilised Salmon nga Wellness Core

  • All Natural, All Grain free, All Hypoallergenic

Salmon për mace të rritura

300 gr / 1.75 kg

  • Ushqimin nr. 1 ne Shqiperi, EU & USA.
  • Ushqim natyral, i pakokërrzuar dhe hipoalergjik.

I përshtatshëm për të gjitha macet e rritura mbi moshën 1 vjeç.

I përshtatshëm për macet e rritura që janë të sterilizuara, më pak aktive, që duhet të zvogëlojnë peshën ose që janë të prirura për shtim në peshë.

Kjo recetë me lëndë ushqyese të dendur ndihmon në mbështetjen e shëndetit, peshës dhe jetëgjatësisë optimale të maceve. Me 43% përbërës të proteinave me cilësi të lartë në një recetë natyrore, të plotë dhe të ekuilibruar së bashku me një përzierje unike të perimeve të shëndetshme, superushqimeve, botanikëve dhe shtesave ushqyese, Salmoni i Sterilizuar i Wellness CORE nxit frymën mishngrënëse të të gjitha maceve ndërsa u jep atyre një vakt që do të pëlqejnë. Përmbajtja e zvogëluar e kalorive kjo recetë përputhet me nevojat e reduktuara të një mace më pak aktive ose të sterilizuar. Si një recetë pa shpendë, kjo formulë është e përkryer për macet që kanë nevojë për burime alternative të proteinave ose për macet e ndjeshme që nuk mund të hanë përbërës të shpezëve.

Brand

Wellness Core

Gama e plotë e ushqimeve nga Wellness Core® per qentë dhe macet. Wellness CORE® është një familje lotuese me proteina të larta, ushqime natyrore të kafshëve shtëpiake pa kokërr, që mund të ndihmojnë kafshët shtëpiake të ndjehen të energjizuar dhe të shëndetshëm.

Additional information

I përshtatshëm për

Firma

Wellness Core

Sasia

1.75 kg, 300 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adult Cat Sterilised Salmon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by