Advanced Antioxidant Formula

0 Orders
#Solgar 035
In stock
4,850L

Description

Advanced Antioxidant Formula

Suplement ditor me vitamina dhe minerale me veti antioksiduese

60 kapsula

Antioksidantët janë substanca, të cilat luajnë një rol të rëndësishëm në ”luftën” e organizmit kundër radikaleve të lira.

Ndotja mjedisore është një ndër faktorët kryesorë që ndikon pozitivisht në krijimin e radikaleve të lira.

Ky formulim përmban një sërë përbërësish me veti antioksiduese, që luftojnë radikalet e lira dhe mbrojnë qelizat e trupit prej tyre.

Ndër antioksiduesit më të rëndësishëm përmendim:

-beta-carotenet;

-vitaminën C;

-vitaminën E;

-zinkun;

-selenin;

-spirulinën;

-ekstraktet e gjembgomarit dhe te ginkgo bilobës.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa grurë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa kripë.

Pa aromatizues artificialë.

Pa konservues.

I përshtatshëm për veganë dhe vegjetarianë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti, nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo nëse keni një problem shëndetësor të caktuar.

Ndërpritet në rast të shfaqjes së ndonjë alergjie.

Nuk rekomandohet të përdoret në persona nën 18 vjeç.

Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 2 kapsula në ditë, bashkë me ushqimin ose siç e këshillon mjeku. Nuk rekomandohet të kalohet doza ditore e rekomanduar.

Përbërësit:

Amount Per Serving %DV
Vitamin C (as calcium ascorbate) 500 mg 833%
Vitamin E (as d-alpha-tocopheryl succinate) 200 IU 667% Zinc (as zinc glycinate†) 10 mg 67%
Selenium (as L-selenomethionine) 50 mcg 71%
Copper (as copper amino acid chelate) 1 mg 50%
Manganese (as manganese glycinate†) 4 mg 200%
L-Cysteine HCI 100 mg **
Taurine 50 mg **
L-Glutathione 25 mg **
Pyridoxal-5′-Phosphate 6 mg **
Riboflavin-5′-Phosphate 6 mg **
Carotenoid Mix (alpha and beta-carotene, lutein, zeaxanthin, cryptoxanthin) 86 mcg **
Green Tea Extract (leaf) 31 mg **
Red Wine Extract (fruit) 15 mg **
Pycnogenol® (Pinus pinaster) (French Maritime Pine Bark Extract) 5 mg **
Ginkgo Biloba Extract (leaf) 30 mg ** Spirulina 20 mg ** Gotu Kola Extract (4:1) (aerial) 10 mg **
Milk Thistle Extract (4:1) (seed) 10 mg **
Rose Hips Extract (4:1) (fruit) 20 mg **
*Daily Value (DV) not established Vegetable Cellulose, Microcrystalline Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Mixed Tocopherols, Silica, Caramel (color), Maltodextrin.

Brand

Solgar®

Additional information

I përshtatshëm për

Veprimi

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Advanced Antioxidant Formula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by