Advanced Multi-BillionDophilus

0 Orders
#Solgar 034
In stock
5,000L

Description

Advanced Multi-BillionDophilus

Suplement me probiotikë për rregullimin e florës intestinale

60 kapsula

Formulim, që kombinon një sërë mikroorganizmash si:

L.acidophilus, B. lactis, L. paracasei dhe L. rhamnozë të nevojshme për rregullimin e florës normale intestinale dhe mirë-funksionimin e sistemit intestinal.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa grurë.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa kripë.

Pa ngjyrues.

Pa aromatizues artificialë.

Pa konservues.

Pa ëmbëlsues.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo nëse keni një problem shëndetësor të caktuar konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti.

Ndërpritet në rast të ndonjë reaksioni alergjik të mundshëm.

Mund të ruhet në temperaturë ambjenti ose dhe në frigorifer.

Ruajtja në frigorifer mundëson ruajtjen e probiotikëve për një kohë më të gjatë.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 kapsulë, një ose dy herë në ditë, bashkë me ushqimin.

Përbërësit:

Amount Per Serving %DV Advanced Multi-Billion Dophilus® Complex 5 billion total microorganisms providing ** L. acidophilus, LA-5® 1.25 billion viable microorganisms B. lactis, BB-12® 1.25 billion viable microorganisms L. paracasei, L. CASEI 431® 1.25 billion viable microorganisms L. rhamnosus GG, LGG® 1.25 billion viable microorganisms *Daily Value (DV) not established Advanced Multi-Billion Dophilus® Complex (Maltodextrin, Microcrystalline Cellulose, Sodium Alginate, Cultures, Silica, Vegetable Magnesium Stearate), Vegetable Cellulose.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Advanced Multi-BillionDophilus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by