AHA-14 Cream

0 Orders
#
In stock
2,160L

Description

AHA-14 Cream

75ml

Krem natyral eksfolues me acide H-Hydroxy Fruit në dy përqëndrime AHA 8% & AHA 14%.

Ato ndihmojnë në heqjen e qelizave të vdekura që grumbullohen në sipërfaqen e lëkurës, duke riaktivizuar procesin e pastrimit natyror të lëkurës.

Lëkura bëhet e lëmuar, e ndritshme dhe e shëndetshme në dukje.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by