AHA Acid Peel

0 Orders
#
In stock
8,120L

Description

AHA Acid Peel

2 x 4.5ml

Formulimi i lehtë dhe efektiv i peptideve të Dermastir AHA Acid Peel garanton përfitime të shumta për lëkurën, pasi funksionon në pigmentim, njolla të errëta dhe rrudha. Peeling kimik është i dobishëm kur kemi nevojë të përmirësojmë gjendjen e përgjithshme të lëkurës sonë. Kjo është arsyeja pse Dermastir krijoi një formulë të lehtë dhe në të njëjtën kohë efektive me peptide-një e parë që u lançua në treg. Dermastir AHA Acid Peel ka veprime të shumta pasi ndriçon njollat e errëta, punon në pigmentim, përmirëson tonin e lëkurës dhe barazon linjat e imta dhe rrudhat. Rezultati është një lëkurë më e fortë, e lëmuar dhe më e shëndetshme.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by