Alga Scrub Dren Cell

0 Orders
#
In stock
3,640L

Description

Alga Scrub Dren Cell

420gr

Produkti ka një aromë të freskët lulesh, përmirëson tonin dhe elasticitetin e lëkurës së trupit, e bën lëkurën më të butë dhe kadife.
Ofron masazh, eksfolim, veprim ushqyes dhe aromaterapi – falë kripës së detit dhe algave, si dhe vajrave bimore dhe esenciale të vlefshme. Scrub kontribuon në procesin e rinovimit të qelizave në lëkurën e trupit, e bën lëkurën më rrezatuese, të lëmuar dhe të re. Përmbajtja e lartë e kripës së detit dhe algave kontribuon në heqjen e lëngut të tepërt, për shkak të efektit të osmozës, duke siguruar një efekt kullimi.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by