Algàl drops

0 Orders
#Biotrading 001
In stock
990L

Description

Algàl drops

12 ml

Pa gluten, vegane.

Algàl DHA pika është një suplement dietik i acidit dokosaheksaenoik (DHA) i dobishëm për të mbushur mangësitë ushqyese ose nevojat e rritura të kësaj lënde ushqyese shumë të rëndësishme.

Përfitimet:

• Thelbësore për zhvillimin e trurit dhe shikimit tek fëmijët në rritje.
• Mbështet zhvillimin e sistemit nervor.
• Studimet kanë treguar se DHA mund të ndihmojë funksionin e të mësuarit në tru.

Çfarë është DHA?

DHA (acidi dokosaheksaenoik) është acidi yndyror primar omega-3 në tru dhe është veçanërisht i rëndësishëm gjatë viteve të para të jetës kur truri, sytë dhe sistemi nervor po zhvillohen.

Dozimi:

Nga 0 në 1 vjeç: 10 pika në ditë që korrespondojnë me 100 mg DHA.
Në nënat që ushqejnë me gji: 20 pika në ditë që korrespondojnë me 200 mg DHA gjatë gjithë periudhës së gjidhënies.

Përbërësit:
DHA me origjinë ekskluzivisht nga algat (Schizochytrium sp.).

Karakteristikat:

Përbërja specifike kontribuon në zhvillimin normal vizual të fëmijëve deri në 12 muaj. Efekti i dobishëm merret me marrjen ditore të paktën 100 mg DHA.

Me ëmbëlsues – Pa gluten – Pa laktozë.

 

 

Brand

Algàl

Additional information

Formulimi

Mosha

0-1 vjeç

I përshtatshëm për

,

Sasia

12 ml

Firma

Biotrading

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Algàl drops”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by