ALKOOL BORIK*2.5% 10ML

0 Orders
#
In stock
173L

Description

ALKOOL BORIK*2.5% 10ML

Acidi borik ka veti bakteriostatike dhe fungistatike të dobëta. Tretësira e tij alkoolike (në
alkool të holluar) ka efekt analgjezik në otalgjitë. Alkool Borik – tretësirë me pika për vesh përdoret si analgjezik dhe antiseptik në
otalgjitë.

Në veshin e sëmurë pikohen disa pika tretësirë (2 – 5 pika) dhe në vesh vihet një tampon
pambuku. Pas 1 – 2 orësh pikimi i tretësirës mund të përsëritet dhe vazhdohet kështu
derisa dhimbja të pushojë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALKOOL BORIK*2.5% 10ML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by