Alopexy*2% Loz 3X60Ml

0 Orders
#
In stock
3,437L

Description

ALOPEXY*2% LOZ 3x60ML

Tretesire me permbajtje minoxidil, i cili stimulon rritjen e flokeve dhe pengon renien e tyre. Perqendrimi 2% keshillohet ne rastet e renies se flokeve me natyre hormonale te femrat dhe meshkujt.

Te rriturit: apikohet 2 here ne dite nga 1 ml pavaresisht siperfaqes qe trajtohet (1ml = 7 spray)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alopexy*2% Loz 3X60Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by