ALRINAST 2,5MG/5ML 150ML

0 Orders
#
In stock
902L

Description

ALRINAST 2,5MG/5ML 150ML

ARINAST, është shurup me permbajtje Desloratadine, një bar antialergjik, që nuk ju jep përgjumje. Bari ndihmon për të kontrolluar reaksionin alergjik dhe simptomat e saj.
ALRINAST qetëson simptoma të tilla, si tështitje, hundë që rrjedhin ose të irrituara, qiellzë të pezmatuar, sy të kuq, të përlotur apo të irrituar, ose alergji prej insekteve, pluhurit lidhur me rinitet alergjike.
ALRINAST është përdorur edhe për eliminimin e simptomave të tilla të shoqëruar me urtikarie, ënjtje dhe skuqje të lëkurës.

– Fëmijët e moshës: 6 deri 11 muaj: 2 ml shurup një herë në ditë. Përdorni lugën matëse deri në 2 ml. –  Fëmijët e moshës: 1 deri në 5 vjeç: 2.5 ml shurup një herë në ditë. Përdorni lugën matëse deri në 2.5 ml.
– Fëmijët e moshës nga 6 deri 11 vjeç: 5 ml shurup një herë në ditë. Përdorni lugën matëse deri në 5 ml.
– Të rriturit dhe fëmijët 12 vjeç e sipër: 10 ml shurup një herë në ditë ( dozë ditore) Përdorni lugën matëse deri në 5 ml dy herë në ditë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALRINAST 2,5MG/5ML 150ML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by